Deze baby draagzak is perfect voor jou en jouw newborn!


De baby draagzak van Pure Baby Love is speciaal ontwikkeld om nagenoeg direct te kunnen gaan dragen met jouw pasgeboren kindje. Daarmee is dit de perfecte newborn draagzak!

Bezig met laden...
42%
visibility
shopping_cart

Draagzak happiness teal - Baby

Wil jij meteen starten met dragen? Dan is deze baby draagzak ideaal voor jou! Volledig instelbaar, passend vanaf maat 50 tot en met maat...

119,99

69,99*

De Pure Baby Love baby draagzak heeft een aantal hele mooie eigenschappen, waardoor deze meteen heel fijn zit bij kleintjes, maar ook mee kan groeien met je kindje tot maat 86. Dit betekent dat je 1,5 jaar plezier hebt van deze draagzak. Eerst op je buik en vanaf het moment dat je kindje zelfstandig tot zit kan komen ook op je rug. 

De baby draagzak heeft de mogelijkheid het rugpand te verkorten, waarbij je de stof mooi weg kunt vouwen. Hierdoor past deze al vanaf maat 50. 

De knieholtes zijn voorzien van een heerlijk zachte padding voor optimaal comfort en van het slaapkapje kun je een nekrolletje maken voor extra ondersteuning van de nek. 

De stof is gemaakt van 70% katoen en 30% bamboo en daarmee uniek zacht en fijn om mee te dragen. 

Is je kindje al iets ouder als je start met dragen, dan kun je ook overwegen de standaard draagzak te bestellen. Deze past vanaf maat 62 tot maat 92/98.

De baby draagzak is ook optimaal instelbaar voor de ouder die draagt. Of je nu heel tenger of steviger bent gebouwd, dat maakt niet uit. 

Op alle punten, zowel de heupband als de schouderbanden zijn optimaal verstelbaar voor het hoogste draagcomfort. 

De Pure Baby Love baby draagzak is getest volgens de strenge Europese normen voor veiligheid. Dit betekent dat deze 100% veilig is om te gebruiken met jouw baby. 

Voor veilig dragen, verwijzen wij je altijd naar de veiligheidsinstructies op onze website. 

Heb jij nog vragen over het gebruik van de baby draagak? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!| Meer