Pure Baby Love; hoge kwaliteit draagdoeken

  Pure Baby Love     12/03/2016     Reacties (1)

Pure Baby Love & kwaliteit

 

Pure Baby Love staat voor een hoge kwaliteit, superzachte, veilige, eenvoudig te gebruiken en mooie draagdoeken. Om deze hoge eisen te kunnen waarborgen is het belangrijk om samen te werken met toegeweide partners.

Pas geleden hebben we onze productiefaciliteiten bezocht, om zelf te kunnen zien hoe onze draagdoeken worden gemaakt en dat onze draagdoeken aan onze eisen voldoen. We hebben het indrukwekkende productieproces kunnen zien, vanaf het begin tot het einde. In elke stap van het proces hebben we kunnen zien dat de medewerkers met grote passie aan de producten werken. 

Als eerste in het proces wordt gestart met het spinnen van het katoen. Daarna wordt het garen geverfd met veilige verf voor baby's (hiermee wordt voldaan aan de OEKO-tex normen). Hierop volgt het proces van weven. Dit gebeurt op een speciale manier, zodat de stof veilig is om een baby in te dragen. Daarna wordt de stof nagekeken op kwaliteit.
 
Na het weven is de stof klaar om afgewerkt te worden. Deze stof krijgt geen chemische behandeling of hoeft niet gewassen te worden om zo zacht te worden als de draagdoeken zijn. De stof is zacht van zichzelf.

Na dit proces wordt de stof verwerkt tot draagdoeken en losse draadjes worden zoveel mogelijk verwijderd.  

Daarna worden de draagdoeken aan ons verzonden. Wij doen zelf nog een extra controle van elke draagdoek die wordt uitgestuurd aan onze klanten. Dit is een arbeidsintensieve klus, maar we doen dit met liefde.

Eén van onze doelen is om onze klanten blij te maken met hun aankoop. Wij zijn ervan overtuigd dat een product van hoge kwaliteit hieraan bijdraagt. 

Tot nu toe hebben we al vele klanten blij mogen maken met een Pure Baby Love draagdoek. En daar doen we het voor! Blije ouders en blije baby's!

Wil jij ook je eigen fijne draagdoek kopen? Kijk dan in onze shop 

Lees meer