Draagdoek

Een draagdoek is heerlijk! Een heel fijne manier om je kindje dichtbij te dragen! Je kunt kiezen uit een rekbare draagdoek of een geweven draagdoek. 

Een rekbare draagdoek is een fijne keuze voor je budget, maar gaat dan ook wat minder lang mee dan een geweven draagdoek. Deze is vooral gericht op dragen in de eerste 10-12 maanden van jouw kindje.

Wanneer je kiest voor een geweven draagdoek maak je een veelzijdige keuze. Iets duurder, maar met meer mogelijkheden en langer te gebruiken. In een geweven draagdoek draag je op je buik, heup of rug. En doordat er geen rek in zit, kun je dragen vanaf geboorte tot en met ver in de peutertijd. Je kunt kiezen uit de essentials (100% geborsteld katoen), essentials organic (van 100% organisch katoen) of luxury (100% organisch katoen en een draagdoek met twee kleuren).


Rekbare draagdoek - Basics

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Geweven draagdoek Essentials

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Geweven draagdoek Organic

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Geweven draagdoek - Luxury

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

De draagdoek van Pure Baby Love

Bekend bij vele en aanbevolen door profesionals, waarom? Onze doeken zijn de zachtste die je ooit hebt gevoeld. Er is geen zachtere draagdoek verkrijgbaar in de markt. 

Dit maakt dan ook dat onze doek veel gebruikt wordt bij pasgeboren kindjes maar onze draagdoek kan worden gebruikt tot ver in de peutertijd.

Dit maakt onze doek tot een waardevol product om je baby uitzet mee uit te breiden.

Draagdoek in diverse kleuren

Bij Pure Baby Love houden wij van kleur, daarom is onze doek verkrijgbaar in diverse prachtige pastel en aarde tinten. Dit in combinatie met de ultime zachtheid maakt dat je altijd een wel een passende draagdoek kunt vinden.

 | Meer