Verschillende modellen
Unieke zachte babydraagzakken
 Altijd ergonomisch
Wil jij je kindje graag dragen in een draagzak op je rug? Dat kan! Pure Baby Love heeft verschillende modellen die geschikt zijn voor dragen op je buik én rug. Rugdragen in een volledig klikbare draagzak (Click & Go) mag vanaf het moment dat je kindje kan zitten. Kies je voor een half knoopbare draagzak (Wrap & Go), dan kun je al rugdragen vanaf een maand of 6! Natuurlijk kun je ook blijven afwisselen tussen buik en rug. Dragen in een draagzak op je rug is erg leuk voor nieuwsgierige kindjes en als je kindje voor gewoonweg te groot wordt om comfortabel te dragen. 
 
Op zoek naar de ideale draagzak?
Bekijk hier al onze draagzakken!


Draag je kindje op je rug in een mooie draagzak

Onze Click & Go draagzakken zijneen goede mogelijkheid om je kindje op je rug te dragen. Je kunt deze draagzak op zowel je rug als op je buik dragen. Ben je snel gevoelig op je schouders of rug? Dan adviseren wij de Wrap & Go draagzak aan. Deze verdeelt het gewicht meer over je schouders. Je kunt deze uitspreiden waardoor het gewicht meer verdeeld wordt.

Zoek je vooral een draagzak voor de eerste maanden en alleen op de buik, dan is de Cross & Go draagzak een fijne betaalbare optie. Ook is een geweven draagdoek een mogelijkheid. Hierin kun je net zo fijn dragen als een draagzak op je rug, alleen is het belangrijk om goed en veilig te leren knopen. 
Heb je vragen? Stuur een Whatsapp bericht!

Welke draagzak past het beste bij jou?

Snuffel lekker rond tussen onze fijne draagzakken. In de omschrijving staat de maat waarvoor de draagzak geschikt is. Heeft je kindje al maat 74, dan kun je ook voor de peutermaat kiezen! Bij vragen over welke te kiezen of het gebruik kunt u ons altijd bereiken via Whatsapp of mail naar info@purebabylove.com.
 


curl -X POST \ --form-string 'data=[{"action_source":"email","event_name":"Purchase","event_time":1670064892,"custom_data":{"currency":"USD","value":142.52},"user_data":{"em":["7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068"],"ph":[]}}]'\ -F 'access_token=' \ https://graph.facebook.com///events