Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Pure Baby Love Geweven Draagdoek Dark Grey prematuur

Heerlijk zachte, mooie en ergonomische geweven draagdoek van 100% katoen in de kleur Pure Baby Dark Grey. 45 cm breed, waardoor geschikt...

79,00

Prematuur dragen in een geweven draagdoek

Dragen in een geweven draagdoek is een mooi vervolg op het kangaroeën in het ziekenhuis. Voordat je over gaat tot het dragen van je prematuur geboren kindje in een geweven draagdoek is overleg met het medisch team belangrijk. Is jouw prematuur geboren kindje er aan toe om gedragen te worden, dan adviseert Pure Baby Love om hulp te vragen aan een opgeleide, ervaren draagconsulent. Vaak is dit ook mogelijk op locatie, bijvoorbeeld in het ziekenhuis.

Een geweven draagdoek kopen

Een geweven draagdoek van Pure Baby Love is gemaakt van 100% katoen. Onze doeken zijn soepel en super zacht en hoeven dan ook niet ingedragen te worden. Onze doeken hebben een gewicht van ongeveer 225gr/m2 en zijn daarmee niet te dik en niet te dun. Hierdoor snijden onze draagdoeken niet en voelen zij comfortabel aan tijdens het dragen van je kindje. Dit zijn belangrijke eigenschappen bij het dragen van prematuur geboren kindjes. Je wilt immers de prikkels zo laag mogelijk houden bij het dragen in een geweven draagdoek.

Welke maat?

De geweven draagdoek voor prematuren is speciaal gemaakt op 45 cm breed, zodat je niet veel stof weg hoeft te werken. Dit maakt de draagdoek dan ook geschikt om te gebruiken tot je kindje ongeveer kledingmaat 56/62 heeft. Daarna is een normale geweven draagdoek een betere keuze. De lengte van deze geweven draagdoek is een maat 7. Dit zodat iedereen met deze draagdoek kan knopen.

Welke kleur? 

Onze draagdoeken zijn verkrijgbaar in diverse zachte pastel tinten, deze kleuren kunnen eigenlijk het hele jaar door gedragen worden en zijn niet afhankelijk van een seizoen. De pastel tinten passen eigenlijk bij iedere kleding stijl zodat de draagdoek past bij iedere outfit.

Draagdoek knopen

Het knopen van een draagdoek is door iedereen eenvoudig aan te leren. Soms kun je hierbij hulp vragen aan een draagconsulent. Met de Pure Baby Love geweven draagdoek zijn er vele knopen mogelijk. Op je buik, heup en rug. Op onze website kun je de basisknoop met de Pure Baby Love draagdoek vinden.

Vragen over onze draagdoek?

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over het dragen in deze specifieke situatie. Wij informeren je graag als je meer informatie wilt ontvangen over onze geweven draagdoek voor prematuur geboren kinderen. 

Om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van cookies, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.