Ruilen en retourneren


Pure Baby Love doet er alles aan om mooie producten te leveren, zodat onze klanten blij en tevreden zijn met hun aankoop. Toch kan het zijn een aankoop niet helemaal naar wens is en je deze wilt ruilen of retourneren.

Dit is binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling mogelijk onder de volgende voorwaarden;

Ruilen;

Je laat ons per mail binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je één of meerdere producten wilt ruilen en dus product(en) retour zal zenden. Stuur de mail maar: info@purebabylove.com. Vermeld hierbij om welk artikel(en) het gaat en voor welk product je dit wilt ruilen.

Bestelling binnen NL: Zodra wij een mail van jou hebben ontvangen dat je wilt ruilen, kun je het pakket terugsturen naar het adres van Pure Baby Love (Buitenpoort 5, 1823BW Alkmaar) De kosten voor het retourzenden zijn voor rekening van de verzender.
Bestelling buiten NL: Stuur je een pakket retour vanuit het buitenland, dan komen de verzendkosten voor rekening van de verzender. Je dient het pakket dan terug te sturen naar het adres van Pure Baby Love (Buitenpoort 5, 1823BW Alkmaar, Nederland)

Je stuurt de producten dan ongewassen, ongebruikt, niet beschadigd en in originele verpakking direct aan ons retour, zodat de retourzending van je bestelling binnen 14 dagen na je melding bij ons binnen is.

Bewaar het verzendbewijs van je retour gezonden pakket tot dat je van ons een ontvangstbevestiging hebt gekregen. Pure Baby Love is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, beschadiging of kwijtraken van het pakket.

Indien je ruilt voor een duurder product, zal je een factuur ontvangen voor het resterende bedrag. Indien je ruilt voor een goedkoper product, zal je binnen 14 dagen het resterende bedrag retour ontvangen.

Indien een product gebruikt, beschadigd of gewassen is, komt deze niet in aanmerking voor ruilen. Uiteraard zal Pure Baby Love haar verantwoording nemen als zij zelf een fout heeft gemaakt, bijvoorbeeld door een verkeerd product te versturen. Pure Baby Love zal elk individueel geval dan zorgvuldig beoordelen en hierover een beslissing nemen.

Retourneren;

Als klant heb je het recht om producten - zonder opgaaf van de reden - binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Hierbij gelden de volgende voorwaarden;

Je laat ons per mail binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je één of meerdere producten wilt retourneren en dus product(en) retour zal zenden. Ons mailadres: info@purebabylove.com. Vermeld hierbij om welk artikel(en) het gaat en welk ordernummer hierbij hoort.

Je stuurt de producten dan ongewassen, ongebruikt, niet beschadigd en in originele verpakking direct aan ons retour, zodat de retourzending van je bestelling  binnen 14 dagen na je melding bij ons binnen is.

Bestelling binnen NL: Zodra wij een mail van jou hebben ontvangen dat je wilt retourneren, bied je het pakket aan bij de post. Je dient het pakket terug te sturen naar Pure Baby Love (Buitenpoort 5, 1823 BW Alkmaar) De kosten komen voor rekening van de verzender.
Bestelling buiten NL: Stuur je een pakket retour vanuit het buitenland, dan komen de verzendkosten voor rekening van de verzender. Je dient het pakket dan terug te sturen naar het adres van Pure Baby Love (Buitenpoort 5, 1823 BW Alkmaar, Netherlands)

Bewaar het verzendbewijs van je retour gezonden pakket totdat je van ons een ontvangstbevestiging hebt gekregen. Pure Baby Love is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, beschadiging of kwijtraken van het pakket.

Indien een product gebruikt, beschadigd of gewassen is, komt deze niet in aanmerking voor ruilen. Uiteraard zal Pure Baby Love haar verantwoording nemen als zij zelf een fout heeft gemaakt, bijvoorbeeld door een verkeerd product te versturen. Pure Baby Love zal elk individueel geval dan zorgvuldig beoordelen en hierover een beslissing nemen.

Het aankoopbedrag zal zodra het pakket bij ons retour is gekomen en je aan bovenstaande voorwaarden voldoet binnen 14 dagen worden teruggestort op je rekening. 

Garantie;

Ook voor onze producten geldt uiteraard de wettelijke garantie. Dit betekent dat je mag verwachten dat onze producten een normale levensduur hebben bij normaal, particulier gebruik en het volgen van de (was)instructies.


| Meer