Ruilen en retourneren

Pure Baby Love doet er alles aan om mooie producten te leveren, zodat onze klanten blij en tevreden zijn met hun aankoop. Toch kan het zijn een aankoop niet helemaal naar wens is en je deze wilt ruilen of retourneren.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen of een product aan te bieden voor ruilen of retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Buiten deze 14 dagen zal een aanvraag niet meer in behandeling worden genomen. 

Ruilen of retourneren

Als klant heb je het recht om producten - zonder opgaaf van de reden - binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of retourneren. Hierbij gelden de volgende voorwaarden;

Wil je ruilen voor een ander artikel? Stuur dan jouw artikel als retour en bestel het product van jouw keuze. Zo heb je snel jouw gewenste product in huis en ondertussen verwerken wij het andere product als een retour.

Je stuurt de producten ongewassen, ongebruikt, niet beschadigd, schoon, vrij van haren van huisdieren, netjes opgevouwen en in originele verpakking zo snel mogelijk aan ons retour, zodat de retourzending van je bestelling binnen 14 dagen na je retourmelding bij ons binnen is.

De verzendkosten zijn voor rekening van de verzender.

Volg dus iedere stap:
 
  • Je laat ons per mail binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je één of meerdere producten wilt retourneren en dus product(en) retour zal zenden. Ons mailadres is : info@purebabylove.com. Vermeld hierbij om welk artikel(en) het gaat en welk ordernummer hierbij hoort.
  • Stuur het product binnen 14 dagen na jouw retourmelding terug naar Pure Baby Love, Professor van der Waalsstraat 3G, 1821BT Alkmaar.
  • Bewaar je verzendbewijsje goed tot het pakket bij ons retour is gekomen.

LET OP! Je stuurt de producten ongewassen, ongebruikt, niet beschadigd, schoon, netjes opgevouwen en in originele verpakking binnen 14 dagen aan ons retour. Indien een product gebruikt is, vies is, haren van huisdieren bevat, beschadigd of gewassen, komt deze niet in aanmerking voor ruilen of retour. Eénmalig passen mag, maar zorg ervoor dat het product in nette staat retour komt, dus bescherm de producten bijvoorbeeld tegen spuugjes of ongelukjes of knoop een doek of draagzak op een schoon laken om deze tegen huisdierharen te beschermen.

Pure Baby Love is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, beschadiging of kwijtraken van het retourpakket. Bewaar daarom altijd goed je verzendbewijs, zodat je bij de vervoerder kunt navragen waar het pakket is of maak gebruik van verzenden met een handtekening.

Uiteraard zal Pure Baby Love haar verantwoording nemen als zij zelf een fout heeft gemaakt, bijvoorbeeld door een verkeerd product te versturen. Pure Baby Love zal elk individueel geval dan zorgvuldig beoordelen en hierover een beslissing nemen.

Het aankoopbedrag zal zodra het pakket bij ons retour is gekomen en je aan bovenstaande voorwaarden voldoet binnen 14 dagen worden teruggestort op je rekening. 

Garantie;

Ook voor onze producten geldt uiteraard de wettelijke garantie. Dit betekent dat je mag verwachten dat onze producten een normale levensduur hebben bij normaal, particulier gebruik en het volgen van de (was)instructies.

Aankoop in onze winkel Wrap with Love?
Heb je het product aangeschaft in onze winkel Wrap with Love?
Dan gelden uiteraard de ruil- en retourvoorwaarden van de winkel. Deze zijn anders dan online aankopen. Zie daarvoor de winkel website.