Ruilen en retourneren

Pure Baby Love doet er alles aan om mooie producten te leveren, zodat onze klanten blij en tevreden zijn met hun aankoop. Toch kan het zijn een aankoop niet helemaal naar wens is en je deze wilt ruilen of retourneren.

Dit is binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling mogelijk onder de volgende voorwaarden;

Ruilen;

Je laat ons per mail binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je één of meerdere producten wilt ruilen en het eerder ontvangen product retour zal sturen. Stuur de mail maar: info@purebabylove.com. Vermeld duidelijk voor welk product en maat je wilt ruilen.

Bestelling binnen NL: Stuur je een pakket retour vanuit het Nederland, dan komen de verzendkosten voor rekening van degene die het product wil ruilen. Je dient het pakket dan terug te sturen naar het adres van Pure Baby Love (Prof. van der Waalsstraat 3H, 1821BT Alkmaar)

Bestelling buiten NL: Stuur je een pakket retour vanuit het buitenland, dan komen de verzendkosten voor rekening van degene die het product wil ruilen. Je dient het pakket dan terug te sturen naar het adres van Pure Baby Love (Prof. van der Waalsstraat 3H, 1821BT Alkmaar, Nederland)

Je stuurt de producten dan ongewassen, ongebruikt, niet beschadigd, schoon, netjes opgevouwen en in originele verpakking zo snel mogelijk aan ons retour, zodat wij jou het andere gekozen product kunnen toesturen. Deze verzendkosten betalen wij. 

Bewaar het verzendbewijs van je retour gezonden pakket tot dat je van ons een ontvangstbevestiging hebt gekregen. Pure Baby Love is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, beschadiging of kwijtraken van het pakket.

Indien een product gebruikt, vies, beschadigd of gewassen is, komt deze niet in aanmerking voor ruilen of retour. Ook niet als deze één keer is geknoopt met kindje, omdat we met dit product ook te maken hebben met hygiëne. 

Uiteraard zal Pure Baby Love haar verantwoording nemen als zij zelf een fout heeft gemaakt, bijvoorbeeld door een verkeerd product te versturen. Pure Baby Love zal elk individueel geval dan zorgvuldig beoordelen en hierover een beslissing nemen.

Retourneren;

Als klant heb je het recht om producten - zonder opgaaf van de reden - binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Hierbij gelden de volgende voorwaarden;

Je laat ons per mail binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je één of meerdere producten wilt retourneren en dus product(en) retour zal zenden. Ons mailadres is : info@purebabylove.com. Vermeld hierbij om welk artikel(en) het gaat en welk ordernummer hierbij hoort.

Je stuurt de producten dan ongewassen, ongebruikt, niet beschadigd, schoon, netjes opgevouwen en in originele verpakking zo snel mogelijk aan ons retour, zodat de retourzending van je bestelling  binnen 7 werkdagen na je melding bij ons binnen is.

Bestelling binnen NL: Stuur je een pakket retour vanuit Nederland, dan komen de verzendkosten voor rekening van de verzender. Je dient het pakket dan terug te sturen naar het adres van Pure Baby Love (Prof. van der Waalsstraat 3H, 1821BT Alkmaar, Netherlands)

Bestelling buiten NL: Stuur je een pakket retour vanuit het buitenland, dan komen de verzendkosten voor rekening van de verzender. Je dient het pakket dan terug te sturen naar het adres van Pure Baby Love (Prof. van der Waalsstraat 3H, 1821BT Alkmaar, Netherlands)

Bewaar het verzendbewijs van je retour gezonden pakket totdat je van ons een ontvangstbevestiging hebt gekregen. Pure Baby Love is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, beschadiging of kwijtraken van het pakket.

Indien een product gebruikt, vies, beschadigd of gewassen is, komt deze niet in aanmerking voor retour. Ook niet als deze slechts één keer is gebruikt met baby om te proberen. Een draagdoek of draagzak heeft namelijk te maken met hygiëne aspecten. 

Uiteraard zal Pure Baby Love haar verantwoording nemen als zij zelf een fout heeft gemaakt, bijvoorbeeld door een verkeerd product te versturen. Pure Baby Love zal elk individueel geval dan zorgvuldig beoordelen en hierover een beslissing nemen.

Het aankoopbedrag zal zodra het pakket bij ons retour is gekomen en je aan bovenstaande voorwaarden voldoet binnen 14 dagen worden teruggestort op je rekening. 

Garantie;

Ook voor onze producten geldt uiteraard de wettelijke garantie. Dit betekent dat je mag verwachten dat onze producten een normale levensduur hebben bij normaal, particulier gebruik en het volgen van de (was)instructies.


| Meer