Swaddles

Helemaal nieuw in het assortiment zijn onze heerlijke swaddles! En deze zijn uniek en niet vergelijkbaar met andere swaddles op de markt! Deze heerlijke swaddles zijn dubbellaags, nemen extra veel vocht op en de prints zijn geweven in plaats van gedrukt. Hierdoor zijn de swaddles extra zacht en heerlijk om je kindje in te wikkelen of mee af te drogen. 
 


Hydrofiele doeken xl - 120 x 120 cm

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Hydrofiele doeken l - 80 x 80 cm

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Hydrofiele doeken

Swaddles worden ook wel hydrofiele doeken genoemd. Je vindt ze op de uitzetlijst van de kraamzorg en je kunt er nooit genoeg van hebben. Tot ver in de peuterleeftijd zijn dit heerlijke hydrofiele doeken om mee af te droen. Hydrofiele doeken nemen vocht goed op uit de kleinste plooitjes. En deze nieuwe collectie van Pure Baby Love is uniek! Ze hebben een dubbel laagje voor extra absorbtie! 

Hydrofiele doeken xl

Je hebt hydrofiele doeken ook in de maat xl! 120 x 120 cm, waardoor je deze heerlijk om je kindje heen kunt slaan! Zo fijn! Ook neem je deze doeken makkelijk mee op reis, wat ideaal is! Ze drogen namelijk weer snel! Of deze hydrofiele doeken xl zijn ideaal bij bijvoorbeeld een dagje strand of zwembad!

Hydrofiel doek - hydrofiele luier

Een hydrofiel doek werd vroeger ook wel hydrofiele luier genoemd. Deze werden letterlijk gebruikt als luier. Nu wordt een hydrofiel doek voornamelijk gebruikt voor afdrogen, je kindje in te wikkelen, op het bedje onder het hoofdje, als spuugdoekje en als washandje. Dus vind je op de uitzetlijst de hydrofiele luier, dan is dat hetzelfde als een hydrofiel doek of swaddle. 


curl -X POST \ --form-string 'data=[{"action_source":"email","event_name":"Purchase","event_time":1670064892,"custom_data":{"currency":"USD","value":142.52},"user_data":{"em":["7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068"],"ph":[]}}]'\ -F 'access_token=' \ https://graph.facebook.com///events