Bezig met laden...
17%
Organic Baby Jumpsuit Pure Baby Love

Organic Baby Jumpsuit Pure Baby Love

Jumpsuit van 100% organisch katoen in de prachtige kleur off-white. Heerlijk zacht en eenvoudig in gebruik. Een 'must-have' voor jouw kleintje!

14,99

12,49*

De Pure Baby Love baby jumpsuit is heerlijk voor jouw kindje! Superzacht, 100% organisch katoen, geen irriterende randjes en al verkrijgbaar vanaf maat 44. De pasvorm is perfect en de jumpsuit heerlijk soepel.

De Pure Baby Love jumpsuit beschikt over drukknoopjes van onder tot boven. Dit maakt dat deze niet over het hoofdje hoeft worden aangetrokken. Maar ook het verschonen van jouw kindje was nog nooit zo eenvoudig. De drukknoopjes in beide broekspijpen kunnen helemaal los. 

Bestel nu extra voordelig een multi-pack van deze fijne baby jumpsuits! Want van deze fijne pakjes kun je nooit genoeg hebben.Waarom kopen bij Pure Baby Love?

Bestellen was nog nooit zo eenvoudig! 
Service staat bij Pure Baby Love voorop!

  • Gratis verzonden binnen NL en BE boven €50,00
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Ruilen en retourneren altijd mogelijk*
  • Knoopinstructies worden meegestuurd
  • Professionals raden onze producten aan
  • Klanten waarderen onze producten en service met een 4,9, waarbij 5 de hoogst haalbare score is.
  • Twijfel je? Chat met onze draagprofessional

*zie hiervoor de voorwaarden


Baby Jumpsuits van Pure Baby Love

De baby jumpsuit van Pure Baby Love is gemaakt van 100% organisch katoen, zijn heerlijk zacht en hebben een perfecte pasvorm voor uw kleintje. De baby jumpsuit is eenvoudig in gebruik en maakt verschonen extra gemakkelijk dit omdat beide pijpjes zijn voorzien van drukknoopjes. Hiermee is de baby jumpsuit ook nog eens papa-proof door het eenvoudige gebruik. De off white kleur maakt combineren makkelijk met al uw andere babykleertjes en staat prachtig bij de huidskleur van een (pasgeboren) baby. 

De baby jumpsuit is heerlijk voor dagelijks gebruik. Als pakje overdag, in de draagdoek, om lekker in te bewegen en de baby jumpsuit kan ook als pyama worden gebruikt. De baby jumpsuit is daardoor een veelzijdig item in de kledingkast van jouw kleintje.

Ook kindjes die wasbare luiers dragen, passen mooi in de pasvorm van dit heerlijke pakje.

Maat

De baby jumpsuit is verkrijgbaar in maat 44 (prematuur / dysmatuur), 50-56 en 62-68. 

Prematuur 

Ook aan de allerkleinste hebben wij gedacht, onze jumpsuit is ook verkrijgbaar in maat 44 voor prematuur geboren kindjes. Deze pakjes zijn uitermate geschikt voor gebruik in de couveuse of op de afdeling NICU. De baby jumpsuit in maat 44 is dan een fijne keuze. De drukknoopjes van boven tot onder maken het mogelijk je kindje aangesloten te laten op de verschillende apparatuur, maar toch te kleden. De zachtheid en het feit dat er aan de binnenkant van de baby jumpsuit geen harde randjes of overgangen zijn, zorgen ervoor dat het comfort voor de prematuur geboren baby hoog is. 

Kortom wat echt niet mag ontbreken in uw uitzet is onze superzachte baby jumpsuit.

Koop nu extra voordeling de Pure Baby Love baby jumpsuit! Van deze pakjes kun je nooit genoeg in huis hebben. 


curl -X POST \ --form-string 'data=[{"action_source":"email","event_name":"Purchase","event_time":1670064892,"custom_data":{"currency":"USD","value":142.52},"user_data":{"em":["7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068"],"ph":[]}}]'\ -F 'access_token=' \ https://graph.facebook.com///events