Gespecialiseerde winkel draagdoeken en draagzakken


Je kunt Pure Baby Love bezoeken in Alkmaar! Naast Pure Baby Love hebben wij een ware gespecialiseerde (draag)winkel; Wrap with Love! Tijdens openingstijden is er altijd een draagconsulent aanwezig om jou te adviseren en vrijblijvend producten te passen en proberen. Wanneer je een draagdoek of draagzak bij ons aanschaft, ontvang je direct advies hoe deze te gebruiken zonder consultkosten. Meer info eb openingstijden vind je op de site van Wrap with Love.

Je vindt ons aan de Prof. van der Waalsstraat 3G in Alkmaar. Parkeren kan voor de deur! Woon je niet in de buurt? Maak er dan een leuk dagje van! Alkmaar is een ontzettend leuke stad en ook het strand zit in de buurt. 

Overige verkooppunten


In Nederland zijn er niet heel veel verkooppunten met draagzakken én professioneel advies. Maar op de volgende plekken kun je langs (meestal op afspraak) voor advies op maat! Kijk op de website van de partners voor de mogelijkheden.

 

Borstvoedingscentrum Hengelo (Hengelo, Overijssel)

Het borstvoedingscentrum Hengelo heeft inloopochtenden over dragen waar je gratis en vrijblijvend kunt passen en proberen en met goed advies een draagdoek of draagzak kunt aanschaffen!

Dragen en Zo (Weert, Limburg)
 
Wrap with Love (Alkmaar, Noord Holland)

Zuxx (Hoorn, Noord Holland)

 

Webshops

 

Belgie


Knoop&Go
Zonnehoed