Draagzak

Pure Baby Love Draagzak

De Pure Baby Love draagzakken zijn speciaal ontwikkeld voor jou en jouw baby! Met de ideale pasvorm, die volledig instelbaar is voor ieder postuur en ieder kindje, draagt deze draagzak heel fijn! Het gewicht van je kindje voel je nauwelijks als je je kindje draagt. Fijn voor thuis en onderweg! 

Kijk hier nu meteen voor het model dat het beste bij jou past! Wordt het de volledige klik-draagzak Click & Go in Baby- of Peutermaat? Of toch de gedeeltelijk knoopbare draagzak Wrap & Go?Draagzak Baby - Click & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Peuter - Click & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Baby - Wrap & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Ergonomische draagzak

De Pure Baby Love draagzakken zijn 100% ergonomisch. Maar wat is dat nou precies? Een echte ergonomische draagzak ondersteunt jouw kindje van knie tot knie, zodat jouw kindje zich in de goede spreidhouding bevindt. Dit is belangrijk voor de goede ontwikkeling van de heupen. Ook is het van belang dat de rug van jouw kleintje zich in de natuurlijke bolling kan houden. Het zachte rugpand van onze draagzak zorgt voor deze optimale positie. 

Volledig instelbaar voor jouw baby!

De Pure Baby Love draagzakken zijn volledig instelbaar voor jouw baby. Je kunt het rugpand versmallen en mee laten groeien, maar ook de lengte van het rugpand is eenvoudig instelbaar bij de Click & Go. Dat maakt dat je de draagzak lang kunt gebruiken.

Buik- en rugdragen

Je kunt de draagzak gebruiken voor het dragen op je buik en op je rug. Rugdragen met de Click & Go wordt aanbevolen vanaf het moment dat je kindje zelfstandig tot zit kan komen, meestal zo rond de 9 maanden. Met de Wrap & Go kun je al eerder rugdragen. Meestal vanaf een maand of 6 wanneer je kindje nieuwsgieriger wordt om met je mee te kijken. Je draagt je kindje dan hoog op je rug.

Nekondersteuning

Een goede nekondersteuning is van belang voor baby's. Dit kan door het slaapkapje op te rollen tot nekrolletje en deze vast te zetten. Dit geeft een optimale ondersteuning. 

Heb jij nog vragen over de Pure Baby Love draagzakken? Neem dan gerust contact met ons op.| Meer