Draagzakken

De ergonomische draagzak voor baby’s

De ergonomische draagzakken van Pure Baby Love zijn speciaal ontwikkeld voor jou en jouw baby! Met de ideale pasvorm, die volledig instelbaar is voor ieder postuur en ieder kindje, dragen deze draagzakken heel fijn! Je voelt het gewicht van je kindje nauwelijks tijdens het dragen. Dit product is ideaal voor thuis en onderweg!

Welke ergonomische draagzak wil jij voor jouw baby?

We hebben een ruim aanbod van verschillende soorten draagzakken. Bekijk de verschillende opties en kies het model dat het beste aan jouw wensen voldoet. Onderaan deze pagina hebben we ieder model (Cross -, Click - en Wrap & Go helemaal voor jou uitgelegd! Lees dus snel verder welke draagzak het beste bij jou en jouw wensen past! Heb je hulp nodig? Dan helpen wij je graag!Draagzak Baby - Cross & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Baby - Click & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Baby - Wrap & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Peuter - Click & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Verschillende modellen draagzak

  • De Cross & Go is de ideale, betaalbare ergonomische draagzak voor jouw baby. Met deze draagzak draag je jouw kindje op je buik. Hij is geschikt voor een baby vanaf maat 44 en gaat mee tot maat 74. Het is de perfecte draagzak voor het grootste deel van jouw baby's eerste jaar. Je draagt de banden gekruist en het gebruik is heel simpel.
  • De Click & Go baby is een volledige draagzak die geschikt is vanaf maat 50 tot en met maat 86. Hij is geschikt voor het dragen van jouw kind op je buik en later op je rug. Deze draagzak gaat mee tot je kindje zelfstandig loopt. Kortom, deze ergonomische draagzak voor jouw baby heeft lang draagplezier. Hij is eenvoudig in gebruik, heeft meer mogelijkheden en gaat langer mee dan de Cross & Go.
  • De Click & Go peuter draagzak is de opvolger van de Click & Go baby, maar ook van de Cross & Go. Draag je nog graag door? Dan is dit een superfijne draagzak voor op je buik en rug. Hij is geschikt vanaf maat 74 en gaat mee tot maat 104.
  • De Wrap & Go is van velen mensen dé favoriet! Deze ergonomische draagzak voor je baby klik je om je taille en de schouderbanden knoop je eenvoudig af. Doordat je deze kunt uitspreiden, verdeel je het gewicht optimaal en is de draagzak uitermate geschikt voor een gevoelige nek, rug of schouders. Het is een fantastische combinatie tussen onze draagdoek en draagzak. Je ervaart het comfort van de draagdoek, maar het gemak van een draagzak. Deze is geschikt van maat 50/56 tot en met maat 92 en draag je op je buik, heup of rug.


Wat is een ergonomische draagzak?

De Pure Baby Love draagzakken zijn 100% ergonomisch. Maar wat is dat nou precies? Een echte ergonomische draagzak ondersteunt jouw baby van knie tot knie, zodat jouw kindje zich in de goede spreidhouding bevindt. Dit is belangrijk voor de goede ontwikkeling van de heupen. Ook is het van belang dat de rug van jouw kleintje zich in de natuurlijke bolling houdt. Het zachte rugpand van onze draagzak zorgt voor de optimale positie.

Volledig instelbare draagzakken

Onze draagzakken zijn volledig instelbaar voor jouw baby. Versmal het rugpand versmallen en laat deze meegroeien en stel ook de lengte van het rugpand eenvoudig in bij de Cross & Go en de Click & Go. Dat maakt dat de draagzak altijd de juiste ondersteuning biedt aan jouw kind.

Buik- en rugdragen dankzij de verschillende opties

Je kunt de ergonomische draagzak gebruiken voor het dragen van jouw baby op je buik en op je rug. Het dragen van jouw baby op je rug met de Click & Go wordt aanbevolen vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, dit is meestal zo rond de negen maanden. Met de Wrap & Go is het ook al eerder mogelijk. Dit is meestal vanaf een maand of zes wanneer je kindje nieuwsgieriger wordt om met je mee te kijken. Hierbij draag je jouw kindje dan hoog op je rug.

De juiste nekondersteuning

Een goede nekondersteuning is van belang voor baby's. Dit kan door het slaapkapje op te rollen tot nekrolletje en deze vast te zetten bij de modellen Click & Go en Wrap & Go. Dit biedt optimale ondersteuning voor de nek van jouw kind. De Cross & Go is uitgevoerd met een fijn zacht kussentje in de nek.

De draagzak die het beste bij je past

Ben je enthousiast geworden over een ergonomische draagzak voor jouw baby? Kijk dan snel hierboven en klik op de een van de draagzakken om alle producten te zien of bezoek onze winkel in Alkmaar en ontdek de opties. Bij vragen of hulp bereik je ons via Whatsapp of op onze e-mail info@purebabylove.com of door het invullen van ons contactformulier.


curl -X POST \ --form-string 'data=[{"action_source":"email","event_name":"Purchase","event_time":1670064892,"custom_data":{"currency":"USD","value":142.52},"user_data":{"em":["7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068"],"ph":[]}}]'\ -F 'access_token=' \ https://graph.facebook.com///events