Veel soorten draagzakken
Unieke babydraagzakken
Ergonomische draagzakken
Heb jij een draagzak voor jouw pasgeboren baby of voor een baby van 6 maanden of ouder nodig? Bij ons vind je exact wat je nodig hebt. In onze webshop en fysieke winkel in Alkmaar vind je een ruim assortiment aan draagproducten. Van een fijne draagzak tot een geweven draagdoek, Pure Baby Love is dé plek waar je jouw draagzak koopt.
Op zoek naar de ideale draagzak?
Bekijk hier al onze draagzakken!


Een fijne draagzak voor jouw pasgeboren baby kopen

Voor jouw pasgeboren baby kun je een fijne draagzak kopen vanaf maat 44. Deze draag je uitsluitend op de buik en is makkelijk te bevestigen. Ook is de draagzak comfortabel voor jouw baby, omdat hij volledig ergonomisch is. Op deze manier zit jouw baby altijd in de juiste positie. Je neemt jouw kleintje zo makkelijk op je buik mee naar de stad, het bos of het strand. De beste draagzak voor een pasgeboren baby is onze Cross & Go. Deze fijne draagzak is voor de allerkleinsten en wordt gebruikt om jouw kindje in de eerste maanden te dragen. Heeft jouw baby al maatje 50? Dan is de Click & Go ook een zeer geschikte draagzak. Je kunt zowel de Click & Go als de Cross & Go baby draagzak in meerdere kleuren kopen. Beide draagzakken kun je lang dragen en zijn voorzien van een fijne padding en een goede nekondersteuning. Ook snijden de banden niet onder jouw oksels. Heb je vragen? Stuur een Whatsapp bericht!

De ideale draagzak voor een baby van 6 maanden of ouder

Ook voor een wat grotere baby is het mogelijk om een fijne draagzak te kopen. Al onze draagzakken gaan in ieder geval mee tot maat 74. Voor de grotere baby’s verkopen we ook peuterdraagzakken. Deze draagzak gebruik je voor een baby van 6 maanden en ouder en gaat vanaf maat 74 tot en met maat 104. Het is een fijne draagzak omdat de schouderbanden naar het rugpand lopen. Op deze manier is het mogelijk om jouw kleintje op je rug te dragen zonder dat je daar last van krijgt. Deze draagzak heet de peuter – Click & Go en kun je net als onze andere producten in meerdere kleuren kopen.

Bestel eenvoudig en snel online

Zie je het al helemaal voor je om heerlijk met jouw kindje op pad te gaan? Bekijk dan onze draagzakken en besluit welke het beste voldoet aan jouw wensen en eisen. Of je nu een draagzak nodig hebt voor een pasgeboren baby of voor een baby van 6 maanden, je kunt te allen tijde bij ons terecht voor de beste kwaliteit. Weet je niet goed welke draagzak je nodig hebt of heb je te maken met bijzondere omstandigheden? Neem dan voordat je een baby draagzak gaat kopen even contact op met een van onze draagconsulenten. Je kunt ons ook bereiken via info@purebabylove.com of via Whatsapp of vul ons contactformulier in.