Pure Baby Love (PBL)


PBL is in 2014 gestart met het produceren van prachtige geweven draagdoeken. Wij zijn gestart met de productie van drie mooie pastelkleuren en al snel konden wij door groot succes en de vele positieve reacties van klanten, draagconsulenten en professionals gaan uitbreiden. Zo kwamen er al snel meer mooie nieuwe kleuren draagdoeken bij.

In 2016 zijn de heerlijke PBL jumpsuits in ons assortiment gekomen. Deze zijn gemaakt van organisch katoen en zijn superzacht. Zij hebben een fijne pasvorm en zijn door de drukknoopjes in beide broekspijpen enorm eenvoudig in gebruik. De jumpsuits zijn perfect als pakje in een draagdoek. Deze zijn ook verkrijgbaar voor prematuur geboren kindjes, omdat deze ook uitermate goed te gebruiken zijn in de couveuse.

In 2017 zijn wij gestart met het produceren van ringslings. Onze uniek zachte geweven stof is hier uitermate geschikt voor. Een ringsling is fijn om je kindje snel en eenvoudig te kunnen dragen, zonder dat je helemaal een draagdoek hoeft te knopen. 

Daarnaast zijn we gestart met ons specifieke product: draagdoeken voor prematuren. Deze draagdoek is een stuk smaller, waardoor je minder stof weg te werken hebt bij een heel klein kindje. De uniek zachte stof is fijn voor deze kwetsbare kindjes. 

En sinds november 2019 is ons assortiment uitgebreid met prachtige draagzakken; de Click & Go en Wrap & Go. Allebei uit onze organics lijn van 100% organisch katoen! 

Met deze kwalitatief mooie draagproducten willen wij aansluiten op de behoeften van jou en je kindje. De ergonomie, kwaliteit en veiligheid staan uiteraard voorop, maar een draagdoek is niet alleen iets praktisch; het is een accessoire en moet daarom ook mooi zijn om te dragen.

De Pure Baby Love producten worden exclusief voor ons geproduceerd bij zorgvuldig geselecteerde producenten. Onze draagdoeken worden geproduceerd volgens hoge standaarden op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De Pure Baby Love stoffen voldoen volledig aan de OEKO-tex norm en zijn 100% veilig voor baby's. Daarnaast is voor ons van belang dat de producten op eerlijke wijze worden geproduceerd. 

Met veel liefde en passie werken wij dagelijks aan ons merk. Klanttevredenheid staat voorop. Dit betekent dat wij altijd graag snel bij jou terug komen als je contact met ons opneemt, zorgen voor snelle verzending van jouw product en wij altijd bereikbaar zijn voor vragen en advies! 

Veel plezier op onze website!