Veel soorten draagzakken
Unieke babydraagzakken
Ergonomische draagzakken
Ben je op zoek naar een baby draagzak waarin je jouw baby op je buik draagt? Dan zal het je vast verblijden dat Pure Baby Love een ruim aanbod hiervan heeft. Er is niets zo fijn als je baby in een comfortabele draagzak op je buik overal mee naartoe te nemen. Daarom koop je bij ons draagzakken van verschillende groottes en materialen in een kleur die bij je past.
Op zoek naar de ideale draagzak?
Bekijk hier al onze draagzakken!


De wijde wereld in met je baby in de draagzak op je buik

Met onze draagzakken kun je gemakkelijk jouw baby meenemen op je buik, rug en zij. Door de makkelijk verstelbare banden en een verstelbaar rugpand zorg je ervoor dat de draagzak voor zowel jou als je kind goed zit. We bieden verschillende soorten draagzakken die verschillen in prijs, maat en soort. Zo wordt de ene baby draagzak uitsluitend op de buik gedragen, terwijl een andere draagzak ook geschikt is voor op de rug en zij. Ook hierbij heb je de keuze uit verschillende materialen en kleuren. Heb je vragen? Stuur een Whatsapp bericht!

Kies uit de vele mogelijkheden

Als je zeker wilt weten dat jij en je baby goed en veilig op pad kunnen, bestel je een van onze draagzakken in de webshop. Bij iedere draagzak staat extra informatie vermeld, zodat je de juiste keuze maakt. Mocht je toch vragen hebben, mail dan naar info@purebabylove.com of neem contact op via Whatsapp of via het online contactformulier.