Draagconsulenten kunnen je alles vertellen over het dragen van je kindje en je leren hoe je een draagdoek kan knopen. Het is ook mogelijk om je vragen te stellen aan de Pure Baby Love draagconsulent via de contactpagina op onze website. Zij kan jouw belangrijkste vragen beantwoorden. Maar voor een consult kun je natuurlijk direct contact opnemen met een consulente bij jou in de buurt. Hieronder vind je een lijst met zeer enthousiaste draagconsulenten. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt!

Wil je graag hulp bij het kiezen voor een draagdoek of draagzak? Lees dan verder op onze blog! Hierin leggen wij je alle voor- en nadelen uit van ieder draagsysteem. 

Wil jij weten waarom je een draagconsult bij een draagconsulent zou boeken? Lees meer info in onze blog!

Pure Baby Love werkt graag samen met draagconsulenten. Een fijn draagadvies kan bijdragen aan nog meer draagplezier! Hieronder vind je een lijst met enthousiaste draagconsulenten die werken met de draagdoeken van Pure Baby Love. 

Ben je draagconsulent en wil je graag samenwerken met Pure Baby Love? Stuur dan een email naar info@purebabylove.com| Meer