Draagzak Baby - Click & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Peuter - Click & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Baby - Wrap & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Baby draagzak happiness (maat 50 -

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak standaard happiness (maat

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Pure Baby Love Draagzak

De Pure Baby Love draagzakken zijn speciaal ontwikkeld voor jou en jouw baby! Met de ideale pasvorm, die volledig instelbaar is voor ieder postuur en ieder kindje, draagt deze draagzak heel fijn! Het gewicht van je kindje voel je nauwelijks als je je kindje draagt. Fijn voor thuis en onderweg!

Ergonomische draagzak

De Pure Baby Love draagzakken zijn 100% ergonomisch. Maar wat is dat nou precies? Een echte ergonomische draagzak ondersteunt jouw kindje van knie tot knie, zodat jouw kindje zich in de goede spreidhouding bevindt. Dit is belangrijk voor de goede ontwikkeling van de heupen. Ook is het van belang dat de rug van jouw kleintje zich in de natuurlijke bolling kan houden. Het zachte rugpand van onze draagzak zorgt voor deze optimale positie. 

Volledig instelbaar voor jouw baby!

De Pure Baby Love draagzakken zijn volledig instelbaar voor jouw baby. Je kunt het rugpand versmallen en mee laten groeien, maar ook de lengte van het rugpand is eenvoudig instelbaar. Dat maakt dat je de draagzak lang kunt gebruiken.

Buik- en rugdragen

Je kunt de draagzak gebruiken voor het dragen op je buik en op je rug. Rugdragen wordt aanbevolen vanaf het moment dat je kindje zelfstandig tot zit kan komen.

Nekondersteuning

Een goede nekondersteuning is van belang voor baby's. Dit kan door het slaapkapje op te rollen tot nekrolletje en deze vast te zetten. Dit geeft een optimale ondersteuning. 

Heb jij nog vragen over de Pure Baby Love draagzakken? Neem dan gerust contact met ons op.| Meer