Draagzak

Pure Baby Love Draagzak

De Pure Baby Love draagzakken zijn speciaal ontwikkeld voor jou en jouw baby! Met de ideale pasvorm, die volledig instelbaar is voor ieder postuur en ieder kindje, draagt deze draagzak heel fijn! Het gewicht van je kindje voel je nauwelijks als je je kindje draagt. Fijn voor thuis en onderweg! 

Kijk hier nu meteen voor het model dat het beste bij jou past!

  • Cross & Go: De ideale betaalbare baby draagzak. Voor de allerkleinsten, om je kindje op je buik te dragen. Past vanaf maat 44 en gaat mee tot maat 74. Een perfecte draagzak voor het grootste deel van jouw baby's eerste jaar. Je draagt de banden gekruist en het gebruik is supersimpel. 
  • Click & Go baby: Een volledige draagzak die past vanaf maat 50 tot en met maat 86. Geschikt voor dragen op je buik en later op je rug. Deze draagzak gaat mee tot je kindje zelfstandig loopt. Kortom een veelzijdige draagzak met lang draagplezier. Ook deze is eenvoudig in gebruik, maar heeft meer mogelijkheden en gaat langer mee dan de Cross & Go.
  • Click & Go peuter: Deze draagzak is de opvolger van de Click & Go baby, maar ook van de Cross & Go. Draag je nog graag door, dan is dit een superfijne draagzak voor op je buik en rug. Past vanaf maat 74 en gaat mee tot maat 104! 
  • Wrap & Go: Van velen dé favoriet! Deze draagzak klik je om je taille en de schouderbanden knoop je eenvoudig af. Doordat je deze kunt uitspreiden verdeel je het gewicht optimaal en is deze uitermate geschikt als je gevoelig bent op je schouders, nek en rug. Het een een fantastische combi tussen draagdoek en draagzak. Het comfort van de draagdoek, maar het gemak van een draagzak. Deze past van maat 50/56 tot en met maat 92 en kan op je buik, heup en rug gedragen worden. 
Wil je graag hulp bij het kiezen? Neem dan contact met ons op. Onze draagconsulente helpt je graag in jouw individuele situatie als jij dat wenst. 


Draagzak Baby - Cross & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Baby - Click & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Peuter - Click & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Draagzak Baby - Wrap & Go

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Ergonomische draagzak

De Pure Baby Love draagzakken zijn 100% ergonomisch. Maar wat is dat nou precies? Een echte ergonomische draagzak ondersteunt jouw kindje van knie tot knie, zodat jouw kindje zich in de goede spreidhouding bevindt. Dit is belangrijk voor de goede ontwikkeling van de heupen. Ook is het van belang dat de rug van jouw kleintje zich in de natuurlijke bolling kan houden. Het zachte rugpand van onze draagzak zorgt voor deze optimale positie. 

Volledig instelbaar voor jouw baby!

De Pure Baby Love draagzakken zijn volledig instelbaar voor jouw baby. Je kunt het rugpand versmallen en mee laten groeien, maar ook de lengte van het rugpand is eenvoudig instelbaar bij de Cross & Go en de Click & Go. Dat maakt dat je de draagzak altijd de juiste ondersteuning geeft.

Buik- en rugdragen met de Click & Go en Wrap & Go

Je kunt de draagzak gebruiken voor het dragen op je buik en op je rug. Rugdragen met de Click & Go wordt aanbevolen vanaf het moment dat je kindje zelfstandig tot zit kan komen, meestal zo rond de 9 maanden. Met de Wrap & Go kun je al eerder rugdragen. Meestal vanaf een maand of 6 wanneer je kindje nieuwsgieriger wordt om met je mee te kijken. Je draagt je kindje dan hoog op je rug.

Nekondersteuning

Een goede nekondersteuning is van belang voor baby's. Dit kan door het slaapkapje op te rollen tot nekrolletje en deze vast te zetten bij de modellen Click & Go en Wrap & Go. Dit geeft een optimale ondersteuning. De Cross & Go is uitgevoerd met een fijn zacht kussentje in de nek. 

Heb jij nog vragen over de Pure Baby Love draagzakken? Neem dan gerust contact met ons op.| Meer