Ringsling-organic
Deze lijn is heerlijk! Meteen superzacht, gemakkelijk in gebruik en zo handig voor newborns, maar ook voor peuters! Welke kleur kies jij? 
Bezig met laden...
Ringsling - Roest

Ringsling - Roest

Wat een toffe kleur! Roest! Met een vleugje oranje!

79,99*

Ringsling - Olive

Ringsling - Olive

Olijf is zo tof! Een mooie neutrale kleur!

79,99*

Ringsling - Brown

Ringsling - Brown

Een prachtige warme kleur bruin! Even wat donkerder dan Sand.

79,99*

Ringsling - Sand

Ringsling - Sand

Deze kleur is zo mooi! Warm en neutraal!

79,99*

Ringsling - Sea Blue

Ringsling - Sea Blue

Een prachtige lichtblauwe kleur!

79,99*

Ringsling - Navy

Ringsling - Navy

Een prachtige kleur donkerblauw!

79,99*

Ringsling - Ocean Green

Ringsling - Ocean Green

Een heerlijke ringsling in de frisse kleur mintgroen.

79,99*

Ringsling - Emerald

Ringsling - Emerald

Emerald een mooie blauw-groene teint!

79,99*

Ringsling - Dark Grey

Ringsling - Dark Grey

Grijs is altijd goed! Matcht altijd!

79,99*

Ringsling - Rose

Ringsling - Rose

Een prachtige oudroze kleur!

79,99*

Ringsling, snel, praktisch en eenvoudig

De Pure Baby Love ringsling is fijn voor snel en praktisch dragen. Dit is een korte draagdoek met 2 vaste ringen. Je kunt deze snel en eenvoudig knopen, waardoor deze ook heel praktisch is voor onderweg. De ringsling is vooral fijn voor de wat kortere momenten dragen. Een boodschap doen of je kindje troosten is heel gemakkelijk. 

De Pure Baby Love ringsling is super zacht én draagkrachtig. Hierdoor is deze geschikt voor (pasgeboren) baby's en peuters. De speciale weving, de gecertificeerde stoffen en de gecertificeerde ringen maken dit een heel veilige en comfortabele ringsling. 

Bestel nu jouw favoriete kleur!

Wil je toch liever een draagdoek? Klik dan hier

Ringsling

Een Ringsling van Pure Baby Love is gemaakt van dezelfde super zachte stof als onze draagdoeken: 100% katoen, super zacht, soepel en heerlijk in gebruik. De afwerking is gedaan met 2 mat zilverkleuringe ringen die prachtig matchen bij de kleuren van de ringslings, waardoor deze matcht bij iedere outfit.

Wanneer gebruik je de ringsling?

Een ringsling is te gebruiken voor het dragen van baby's en peuters. Vanaf dag één na de geboorte is deze direct te gebruiken. Maar deze is ook draagkrachtig genoeg om een peuter nog in te dragen.

Een ringsling is een leuke manier om je kindje snel en eenvoudig te kunnen dragen. Je gebruikt de ringsling om je kindje op je buik of heup te dragen. Doordat je minder stof mee te nemen hebt, past de ringsling gemakkelijk in een tas en is daardoor erg makkelijk voor gebruik onderweg.

Je kunt de ringsling bijvoorbeeld gebruiken om vanuit de maxi cosi een boodschap doen in de supermarkt. De ringsling maakt het dan mogelijk om je kindje bij je te dragen en niet te hoeven sjouwen met een zware maxi cosi. 

Maar ook kun je de deze gebruiken in allerlei andere situaties. Als je kindje overstuur is en je gemakkelijk wilt troosten, maar het knopen van de volledige draagdoek te veel is.

Of juist om je peuter te dragen die lopen graag afwisselt met dragen. Kortom, deze manier van dragen is heel veelzijdig.

Gebruiksaanwijzing

Het gebruik van de ringsling is eenvoudig aan te leren. Klik hier voor een instructie en uiteraard wordt deze met het product meegeleverd. 

Denk jij dat de ringsling iets voor jou is? Kies dan hier jouw favoriete kleur uit één van onze lijnen; de essentials of essentials organic


curl -X POST \ --form-string 'data=[{"action_source":"email","event_name":"Purchase","event_time":1670064892,"custom_data":{"currency":"USD","value":142.52},"user_data":{"em":["7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068"],"ph":[]}}]'\ -F 'access_token=' \ https://graph.facebook.com///events