Een baby draagdoek kopen

Wil je een baby draagdoek kopen zodat je jouw kindje altijd dichtbij je kunt dragen? Of een draagdoek waarmee je ook oudere kindjes kunt dragen? Dan maken wij je gelukkig met ons uitgebreide assortiment. Kies uit een rekbare of een geweven draagdoek.

Welke baby draagdoek kun je het beste kiezen?

Een rekbare baby draagdoek is een fijne keuze voor je budget, maar deze gaat wel wat minder lang mee dan een geweven baby draagdoek. De rekbare draagdoek is vooral gericht op dragen in de eerste zeven tot acht maanden van jouw kindje. Wanneer je voor de geweven optie kiest, maak je een veelzijdige keuze. Deze is iets duurder, maar heeft meer mogelijkheden en is langer te gebruiken. Bij deze draagdoek draag je jouw kindje op je buik, heup of rug. Doordat er geen rek in zit, draag je vanaf geboorte tot ver in de peutertijd. Je kunt bij ons verschillende baby draagdoeken kopen en ook draagdoeken voor dus al grotere kindjes:

Rekbare draagdoeken, van geboorte tot ongeveer 7 a 8 maanden. Deze gebruik je alleen aan de voorzijde. 

Geweven draagdoeken, van geboorte tot ongeveer 3 jaar. De geweven draagdoeken kunnen ook op je heup en rug worden gebruikt en zijn net iets luchtiger dan rekbare draagdoeken. 


Onze draagdoeken

Onze draagdoeken zijn bij veel mensen bekend en worden aanbevolen door professionals, omdat onze doeken de zachtste zijn in de markt. Je kunt geen zachtere baby draagdoek kopen. Dit maakt dan ook dat onze doeken veel gebruikt wordt bij pasgeboren kindjes, maar ze kunnen tot ver in de peutertijd worden gebruikt. Dit maakt onze doek tot een waardevol product om je baby uitzet mee uit te breiden.

Draagdoeken in diverse kleuren

Bij Pure Baby Love houden wij van mooie effen kleuren en toffe prints, daarom kun je een baby draagdoek in diverse prachtige pastel- en aardetinten kopen. De verschillende kleuren in combinatie met de ultieme zachtheid maakt dat je altijd een wel een passende draagdoek koopt.

Bekijk ons assortiment

Denk je dat een baby draagdoek bij jou past en wil je er een kopen? Bezoek dan onze webshop en bestel de door jou gewenste doek. Twijfel je nog tussen een draagdoek of bijvoorbeeld een ergonomische draagzak? Ook hier hebben we een ruim assortiment van. Neem bij vragen contact op via Whatsapp of info@purebabylove.com.


curl -X POST \ --form-string 'data=[{"action_source":"email","event_name":"Purchase","event_time":1670064892,"custom_data":{"currency":"USD","value":142.52},"user_data":{"em":["7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068"],"ph":[]}}]'\ -F 'access_token=' \ https://graph.facebook.com///events