Veel soorten draagzakken
Unieke babydraagzakken
Ergonomische draagzakken
Heb jij een kindje en wil je hem/haar het liefst in een draagzak op je rug dragen? Wij verkopen draagzakken die je op je rug bevestigt. Dus als jij liever niet je baby op je buik meeneemt, dan is het een goed idee om onze draagzak te kopen die je op je rug draagt. Dit is minder belastend voor je lichaam en daardoor kun je langere afstanden lopen met jouw lieveling. Uiteraard is het ook mogelijk om af te wisselen tussen je buik en rug.
Op zoek naar de ideale draagzak?
Bekijk hier al onze draagzakken!


Kies een draagzak van topkwaliteit en draag je kind op je rug

Voor zowel baby’s als peuters is het mogelijk om je kind in een draagzak op je rug te dragen. Onze Click & Go draagzakken zijn hiervoor de meest geschikte optie. Je kunt deze draagzak op zowel je rug als op je buik dragen. Heb je last van je schouders of rug? Dan raden we je aan de Wrap & Go draagzak te kopen. Deze draagzak draag je op je rug of buik, maar ook op je heup. Je kunt deze uitspreiden waardoor het gewicht meer verdeeld wordt. Draag je jouw kindje toch liever alleen op je buik? Dan is de Cross & Go draagzak een fijne optie. Ook kun je voor een draagdoek kiezen. Hierin kun je jouw kindje echter minder lang dragen dan in een draagzak. Heb je vragen? Stuur een Whatsapp bericht!

Bestel de draagzak waar jij je fijn bij voelt

Bekijk onze verschillende soorten draagzakken en word enthousiast van ons grote aanbod. Je bestelt je draagzak makkelijk via onze webshop. Kijk ook op onze sale-pagina voor aangename prijzen. Bij vragen kunt u ons altijd bereiken via Whatsapp of mail naar info@purebabylove.com.