Rekbare-draagdoek-Basics

Rekbare draagdoek

Een rekbare draagdoek is perfect als je je draagavontuur heel betaalbaar wilt beginnen. Deze draagdoek is geschikt voor kinderen die worden geboren met een normaal geboortegewicht (maat 50) tot ongeveer een jaar. Je draagt je kindje op je buik en de doek knoop je eenvoudig om met de bijgeleverde instructie. Na een maand of 8 is het kind vaak te zwaar om met een rekbare draagdoek nog fijn en comfortabel te dragen. Hij kan dan nog wel in onze geweven draagdoek, waar je kindje in kan blijven zitten tot ver in de peutertijd. Met deze draagdoek is ook niet te variëren. Het is daarom verstandig om af te wegen of je voor de rekbare of meteen voor een geweven draagdoek gaat.

Hoe draag je je kindje in een rekbare draagdoek?

Je draagt je kindje altijd op je buik in een drielaagse knoop. Als je twijfelt tussen een rekbare of geweven draagdoek, is het handig om te weten dat een van de voordelen van de eerste draagdoek is dat je deze helemaal kunt knopen voordat je je kindje erin doet. Dit vinden sommige mensen heel fijn als je op pad gaat. Je knoopt de doek thuis en aangekomen op je bestemming help je je kindje erin.

Bezig met laden...
Rekbare draagdoek Dark Grey

Rekbare draagdoek Dark Grey

Een rekbare draagdoek is perfect voor jou en jouw (pasgeboren) baby! Je draagt je kindje comfortabel en gemakkelijk dichtbij! Geschikt vanaf geboorte tot ongeveer 1 jaar.

49,99*

Rekbare draagdoek Mos Groen

Rekbare draagdoek Mos Groen

Een rekbare draagdoek is ideaal voor jou en jouw baby. Comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Je draagt je kindje op je buik. Te gebruiken vanaf geboorte tot 1 jaar.

49,99*

Rekbare draagdoek Nude

Rekbare draagdoek Nude

Een rekbare draagdoek is ideaal voor jou en jouw baby. Comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Je draagt je kindje op je buik. Te gebruiken vanaf geboorte tot 1 jaar.

49,99*

Wasmiddel draagdoek/draagzak Pure Baby Love

Wasmiddel draagdoek/draagzak Pure Baby Love

Hooggeconcentreerd wasmiddel voor katoen en linnen. 100% bio afbreekbaar. Voor perfecte care van draagdoeken en draagzakken. Voor 24 machinewasjes.

14,99*

Welke draagdoek is het beste voor jou?

Weet je niet zeker of je voor de rekbare of de geweven draagdoek gaat? Bekijk dan hieronder de voordelen van de rekbare draagdoek. Lees ook de eigenschappen van de geweven draagdoeken om een goede afweging te maken en tot de juiste keuze te komen.

Een rekbare draagdoek is een prima keuze als je...

  • ...jezelf niet echt lang ziet dragen, maar vooral de eerste maanden wilt dragen om de onrustige uurtjes door te komen.
  • ...je op zoek bent naar een betaalbare manier om je kindje te dragen.
  • ...je de draagdoek vast al helemaal knoopt voordat je je kindje erin helpt.
  • ...je tussendoor gemakkelijk kunt voeden en je dan alleen alles weer even strak moet trekken en weer opnieuw kunt dragen.

Het voordeel van een rekbare draagdoek is dat je deze al volledig opknoopt en je daarna je kindje er pas in doet. Er hangen geen losse flappen op de grond als je er op uit gaat met je kindje. Je knoopt de doek al thuis en bij jouw bestemming help je je kindje er in. Ook hoef je de draagzak niet helemaal opnieuw te knopen als je je kindje eruit hebt gehaald om bijvoorbeeld te voeden of verschonen. Je trekt alle banen weer even recht en strak en je kunt weer opnieuw dragen.

Wanneer start je met het dragen van een rekbare draagdoek?

Een rekbare draagdoek is te gebruiken vanaf drie kilo tot ongeveer vijftien kilo. Daarmee draag je het eerste jaar dus heel fijn! Als je bent uitgedragen met de rekbare draagdoek, dan is een geweven draagdoek of een draagzak een mooie opvolger. We hebben de eigenschappen van de rekbare draagdoek op een rij gezet:

  • Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren,
  • Materiaal: 100% katoen (Tricot),
  • Lengte: vijf meter,
  • Breedte: 60 centimeter,

 

 


curl -X POST \ --form-string 'data=[{"action_source":"email","event_name":"Purchase","event_time":1670064892,"custom_data":{"currency":"USD","value":142.52},"user_data":{"em":["7b17fb0bd173f625b58636fb796407c22b3d16fc78302d79f0fd30c2fc2fc068"],"ph":[]}}]'\ -F 'access_token=' \ https://graph.facebook.com///events